Promocije

 

1.1 Kako začeti

Nakupovanje na Ibidemu je zelo enostavno. Sledi tem enostavnim korakom in prihrani.

  1. Registracija. Registracija je popolnoma brezplačna, hitra in obvezna, če želiš sodelovati pri promocijah.
  2. Nakup in Krediti. Kredite se kupi v obliki paketa na različne načine: paypal, Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Visa Electron, Auro, Discover.
  3. Izberi artikel. Vsak teden imamo na izbiro različne artikle na promocijah.
  4. Poceni in kupi. Z vsakim klikom na POCENI se artikel v promociji poceni to pomeni, da se mu zniža cena za vrednost enega kredita. Ob vsakem kliku lahko uporabnik vidi za koliko se je znižala cena artikla v promociji. V primeru zanimanja da se za isti artikel poteguje več uporabnikov je server tisti , ki določi kateri klik uporabnika se sprejme za prvega.

Vsak klik odpre okno 3 sekund v katerem ima uporabnik možnost odločitve med nakupom ali nadaljnjim pocenjevanjem artikla. Če si zadnji pri znižanju cene artikla v promociji ali se izteče čas promocije in si bil ravno ti zadnji pri pocenjevanju, je artikel tvoj.

 

1.2 Kako deluje Ibidem?

Ibidem je popolnoma nov način nakupovanja. Ibidem ti da možnost, da prihraniš do 95% pri nakupu. Vsi artikli so novi, originalne znamke. Artikli v promocijah delujejo takole.

Vsak artikel ima začetno celo, vsakič ko uporabnik klikne za pocenitev artikla se le temu zniža cena za vrednost klika. Pocenjevanje oz zniževanje cene se nadaljuje vse dokler nekdo ne kupi artikla ali se čas promocije izteče ali pride cena artikla na 0 €.

Ko se uporabnik odloči za nakup artikla v promociji, plača le vrednost artikla do katere se je pocenil  in stroške pošiljke, ki so lahko različni in varirajo glede na težo oz velikost pošiljke.

 

1.3 Odločil sem se za nakup artikla v promociji, kaj sedaj?

Čestitke! Torej uspelo ti je znižati ceno artikla in si se v 3 sekundah odločil , da ga želiš kupiti. Sledi naslednjim korakom, izpolni obrazec za pošiljko, plačaj artikel po tvoji znižani ceni. Enkrat ko odobriš pošiljko in jo plačaš , bo pošiljka prišla na željeni naslov v roku 7 delovnih dni.

Kupoprodajna pogodba je sklenjena v trenutku ko uporabnik odobri plačilo artikla. Po tem, artikla ni več naprodaj.

Svoji pošiljki boš lahko sledil preko linka, ki ga boš prejel na mail.

 

1.4 Kje lahko vidim vse dobljene promocije?

Vstopi v svoj profil MOJ PROFIL, poišči zavihek PROMOCIJE, odprle se ti bodo vse dobljene promocije v katerih si sodeloval.

 

Krediti

 

2.1 Čemu služijo krediti?

Krediti služijo zniževanju cene artikla na promocijah. Vsak klik na ZNIŽAJ CENO artikla v promociji, poceni oz zniža ceno artikla za vrednost klika.

 

2.2 Kako lahko kupim kredite?

Nakup kreditov je enostaven.

  1. Če si že registriran uporabnik poiščeš zavihek MOJ PROFIL, nato zavihek KREDITI.
  2. Izbereš paket kreditov in ga označiš da pozelenijo.
  3. Nato klikneš POŠLJI.

Kredite lahko kupiš na naslednji način: PayPal, Visa, Mastercard, Carta Auro, American Express, Discover.

 

2.3 Kako uporabljam kredite?

Po nakupu kreditov, lahko pričneš z zniževanjem cene  v promociji. Ibidem ni odgovoren za probleme z internetom ali kake druge tehnične probleme.

Ibidem lahko v kateremkoli trenutku ustavi promocije, če bi Ibidem odkril kakšne anomalije.

 

Pošiljka

3.1 Koliko časa potuje pošiljka?

Vsi naši izdelki so odposlani z ekspresnim kurirjem ali po navadni pošti. Čas pošiljanja se lahko razlikuje med izdelki. Povprečni čas pošiljke ne traja več kot 7 delovnih dni s kurirjem in 30 delovnih dneh s poštno po vsej Evropi.

Če niste prejeli svojega izdelka v 14 dneh z express kurirjem ali 40 dneh preko poštne storitve, je zaželjeno da se kontaktira Ibidem asistenco. Če želite odpraviti težavo, se obrnite na našo podporo strankam.

 

3.2 Kje lahko vidim status mojih naročil?

Ko kupite izdelek, lahko stanje pošiljanja preverite neposredno iz e-poštnega sporočila, ki vam ga pošljemo s kodo za sledenje.

 

3.3 Kakšni so stroški pošiljanja?

Stroški pošiljanja se razlikujejo od izdelka do izdelka in teže. Za vsak nakup artikla v promociji je možno videti strošek pošiljanja pred potrditvijo naročila.

 

3.4 Za katere evropske države je potrebna carinska taksa?

Izvozno carinjenje je potrebno za naslednje države: Norveško, Švico, Srbijo in Turčijo. Poleg prometa, boste dobili izvozno potrdilo v višini 20 EUR, stroški uvoznega carinjenja, tudi davke in pristojbine se zaračuna kupcu.

 

3.5 Ali lahko vrnem izdelek?

Spletna trgovina obvešča potrošnika o pravici do odstopa od pogodbe v 14 dneh po dejanskem prejemu blaga. Kupec se mora obrniti na info@ibidem.si in predložiti izstopni obrazec za vrnitev artikla Ibidemu pod pogojem, da ni bil poškodovan, da ima celotno embalažo ini vso opremo, ki jo zagotovi prodajalec in ima na voljo ustrezen račun.

Izdelek ne pošiljajte neposredno pošiljatelju, ampak se najprej obrnite na nas, da ne boste ustvarili zamud pri vračilu.

 

Moj račun

4.1 Pozabil sem geslo ali username

Ne skrbi. Preprosto kliknite povezavo Pozabljeno geslo pod gumbom LOG IN in sledite navodilom.

 

4.2 Kako zamenjam geslo?

Poišči zavihek MY ACCOUNT, pojdite na zavihek »PODROBNOSTI« in spremenite svoje geslo.

 

4.3 Kako spremenim svoj email?

Poišči zavihek MY ACCOUNT, pojdite na zavihek »PODROBNOSTI« in spremenite svoj e-poštni naslov.

 

4.4 Ali lahko preverim nakup artiklov v promocijah?

Seveda, prijavite se v Ibidem in pojdite na zavihek »Moj račun«, kliknite na zavihek »PROMOCIJE«. Tukaj boste videli vse podrobnosti o vaših nakupih.

 

4.5 Ali lahko spremenim svoje uporabniško ime?

Svojega uporabniškega imena ne morete spremeniti, enkrat ko ste že registrirani. Ne pozabite izbrati uporabniškega imena, ki ga ne boste pozabili in se ga ne boste sramovali, saj bo viden drugim uporabnikom.

Če opazite uporabniško ime drugega uporabnika, ki je neprimerno, ga prijavite v našo podporo strankam.

 

4.6 Kako se lahko izbrišem?

Če se želite izbrisati iz Ibidema, je verjetno prišlo do težav, zato nas takoj pokličite in bomo mi to storili če težave ni mogoče rešiti.

Če res želite preklicati svoj račun, lahko to sporočite samo preko maila (info@ibidem.si). Prejeli boste e-poštno sporočilo, s katerim potrdite preklic iz Ibidema.

 

4.7 Nisem uspel znižati cene artiklu – časovnik je počasen in se zaustavlja

Ne prenašajte večjih datotek in ne glejte filmov, medtem ko sodelujete v promocijah. Prav tako preverite, da ni druge naprave, ki je povezana z isto internetno povezavo, katera lahko uporablja vašo internetno povezavo. Ti majhni ukrepi vam pomagajo preprečiti vse težave, ki jih lahko imate z internetom.